110628

Jag vet att det kanske känns orimligt att en bok och en film kan förändra mitt liv just nu. Mitt hjärta ligger fortfarande i tusen bitar, men bara att någon skrivit ner ord på papper som handlar om ens innersta känslor känns plötsligt mycket bättre.

110627

Det hoppet jag trodde fanns där, raserar plötsligt till marken precis som resterna av mitt hjärta. Jag är så sönder inuti att jag inte vet vart jag ska ta vägen och drunknar i min egen ensamhet. Fyhelvete för ett brustet hjärta.


110626

Because how could two people who were so in love not end up happily ever after? It had to work. Didn't it?

110623

Jävla skitkille borde sitta i ett hörn och gråta. Inte sitta i en bil påväg någonstans askul. Behöver er nu, svepa tre glas vin på Nsee och sen dansa konstant i fyra timmar på Ace.


varför stannar mitt liv upp och inte hans?

110621

Allt är ett jävla elände och jag flyr landet till den enda personen jag vet känt lika mycket sorg, för att inte vara nära allt som påminner om honom. Den blåa tandborsten i mitt badrum. Sängkläderna som fortfarande doftar som honom. Tröjorna i min garderob som jag använder som sovtröja. Allt runtomkring mig väcker alldeles för mycket minnen och jag kan inte gå 5 minuter utan att tänka på honom.du måste hitta tillbaka till mig, du måste

110619

when you love someone and it goes to waste, could it be worse?

110618

Det värsta är att han aldrig kommer veta hur jag spenderade min eftermiddag. Hela situationen påminner för mycket om förra gången och det var fan det värsta jag gått igenom.

110617

Idag mår jag ungefär som vädret.


personlig kris - check

110616

Sju månader och allt jag får är en dålig attityd.

110615

Och jag undrar om han har tröttnat på mig och att jag saknar honom även om det bara har gått en dag.


vem vill höra att de är saknade liksom? alla.

110614

Schemat hänger kvar på min anslagstavla och jag vågar inte riktigt ta ner det. För då betyder det att det är över på riktigt.

Jag var nog inte riktigt redo att ta farväl av Norra Real. Det finns för många minnen som jag vill hålla levande. Innanför de stora tegelväggarna träffade jag de människorna jag kan berätta allt för utan att känna att de dömer mig. Och jag hoppas de vet att de kan berätta allt för migutan att jag dömer. I matsalen spanade jag på han med luggen som föll i ögonen på honom jämt och ständigt. Han som blev min första kärlek och mitt första brustna hjärta. I musiksalen hälsade jag för första gången på han med de blåaste ögonen jag sett och som jag fantiserat om i flera veckor innan han ens visste om vem jag var. Han som jag fortfarande kan bli knäsvag av.

Och varje gång jag går förbi byggnaden med texten "högre allmänt läroverk" får jag en känsla i kroppen som inte går beskriva. Norra Real var min klippa i tre år och jag kommer sakna allt som har med den att göra.

110614

Man kan vara så säker på så mycket annat, på hur mycket ens familj verkligen älskar en eller hur ens vänner faktiskt bryr sig om en. Men kärlek, detta livslånga ämne... så osäker i om någon kan vara fullständigt galet kanintelevautandig-kär i mig? Känns så långt bort. Att man kan vara säker på så mycket, men så osäker på annat. Det är så svårt att lita på kärlek, man kan vara så hundraprocentigt säker på sina egna känslor men totalt osäker på någon annans.

Michaela Forni briljerar igen

RSS 2.0