090627

Jag är en person som överreagerar extremt hela tiden. För minsta lilla grej. Jag vet om det, men kan på något sätt ändå inte göra något åt det och jag vet inte varför. Jag önskar att jag kunde. Men i stundens hetta verkar den där lilla saken så stor att den kommer göra så att mitt huvud exploderar och det blir andra som får ta smällen för det. Jag surar och surar tills jag till slut inte ens vet vad fan det var jag tyckte var så fel. Och jag undrar verkligen hur han orkar med mig hela tiden.

090621

Imorgon ska jag uppleva den friska luften med M och vårat årliga wannabe campingliv. Taggad på att segla, med tanke på att varken M eller jag behärskar den egenskapen. Vi får väl se hur det går. Vi brukar klara oss.


090620

Då var det det här med funderingar.
Min inspiration kommer till mig när jag ligger i sängen och försöker sova. Då är jag inte heller extremt taggad på att resa på mig, sätta på datan och skriva ett inlägg. Jag är inte heller jättetaggad på att leta upp ett block och börja skriva. Så vad gör jag, för att den briljanta idén inte ska lämna mitt minne? Jo, jag skriver upp det i mobilen. När jag nästa dag läser vad jag har skrivit, förstår jag ingenting. Vadå hackspättar? Det enda jag kommer ihåg är att det måste ju ha varit något bra.. eller?

Så detta måste jag väl lösa på något vänster...Jag tog till och med en bild från mitt köksfönster på ett par hackspättar. Underligt det här med närminnesförlust.

090619

So tell your boyfriend
If he says he's got beef
That I'm a vegetarian
And I ain't fucking scared of him


090619


Nej, nu blir det nog glass och en film. Glad midsommar ska man kanske säga också.


090618foto; jag

Unlike you,
I never been patient
Time's standing still


090618


"För din kille är en bils inre ett lika stort mysterium som dina humörsvängningar 36 timmar innan mens."

Hear hear!


090615
För exakt ett år sedan började jag prata med en kille på internet, som jag gick på samma dagis och sexårs med.

Vem trodde att det skulle sluta så här?


090615


texter
och funderingar helt enkelt

"What's another day?" when we're already getting used to gray.
"What's another day?" when inspiration grows out from this.


RSS 2.0