100126

Datorn är paj. Betygen är paj. Huvudet är paj. Nu blev jag sugen på paj.

100118

Om man skrattar väldigt mycket, så får man efter ett tag en slags spänning i magen, så att det gör lite ont. Lite behagligt ont. Om man har feta magmusklerna och verkligen har en genomtränad mage, får man inte den där spänningen i magen om man får ett skrattanfall då?

100115

And oh, oh, how could you do it?
Oh I, I never saw it coming

And when it rains
Will you always find an escape?
Just running away
From all of the ones who love you
From everything

Take these chances to turn it around
Take these chances, we'll make it somehow
And take these chances to turn it around
Just turn it around


100113

Jag saknar att sakna dig.

Jag saknar den där känslan där det tär i mig så fort du vänder dig om och går din väg, även om vi förmodligen kommer träffas nästa rast. Jag saknar att vara nära till att brista i gråt, för att vi ska vara borta från varandra i 9 dagar. Jag saknar känslan av mitt hjärta som bultar snabbare så fort jag ser dig.

Och nu känner jag ingenting. Betyder det
att jag inte är kär i dig längre?

100112

Folk som smaskar är nog det värsta jag vet. En av de värsta sakerna jag vet i alla fall. Bara att tänka på det gör mig alldeles arg. Ljudet är det vidrigaste jag någonsin hört. Man hör verkligen hur de smackar med tungan mot gomen. Ibland tror jag att jag kommer tappa kontrollen och bara slå till människan, så arg blir jag. Vet inte riktigt vad det är. Tänkte bara dela med mig liksom.

100111

Noll inspiration. Och jag har lovat mig själv att fota mer. Rätt tråkigt när solen går ner klockan tre.

100108

När är det för sent att börja dammsuga?

100102

Det sades fina ord runt det vita, runda bordet. Det sades konstiga ord runt det vita, runda bordet. Och jag bara kände hur hela jag fylldes med lycka. Lycka över att ha sådana fina människor att spendera hela nyårsnatten med. Lycka över att ha sådana fina människor att spendera min tid med.

100101

A lion would never cheat on his wife, but a Tiger Wood.

RSS 2.0